Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Oversized και να χάνεσαι!



Perfect και slim fit για τις πιο σέξι εμφανίσεις.. Σωστά; Όχι πια! Βγάζουμε όλα τα loose, oversized ρούχα από την ντουλάπα μας και την ντουλάπα του αδερφού, του μπαμπά, του boyfriend και περνάμε μόδα, με απαράμιλλο, sexy PLUS άνετο στυλ (killer combo). 
Μετά από τις ακρότητες και τους πειραματισμών των σχεδιαστών και των trend setters, στο βωμό του cool και του προχωρημένου (γιατί θα πέσει φωτιά να μας κάψει αν δεν παραδεχτούμε πως μία δόση υπερβολικής glam και anti-glam, sexy και anti-sexy, μας τρέλανε την τελευταία δεκαετία), η μόδα επικεντρώνεται στο στυλ και μόνο. Και όταν λέμε στυλ εννοούμε girls το attitude και μία μικρή- μικρή δόση φεμινιστικής αισθητικής, που όπως λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι, "comes from within". 

Oversized jeans, boyfriends pants, short bobs, masculine σύνολα, baggy και loose γραμμές για να θυμίζουν ότι είμαστε τα boyfriend του εαυτού μας, αλλά ΠΑΝΤΑ συνοδευόμενα από τα πιο θηλυκά και sexy αξεσουάρ (βλ. τις απόλυτες Louboutin γόβες που φοριούνται ακόμα και με φόρμες γυμναστηρίου -καλά εμείς ΔΕΝ το συνιστούμε ανεπιφύλακτα πάντως-. 

Οι πιο στυλάτες και επιβλητικές παρουσίες στους δρόμους κατά την περίοδο των fashion weeks, μας παροτρύνουν να κλέψουμε ένα ακόμα αντρικό ένδυμα... τα oversized shirts

Με την Leandra Medine (aka Men Repeller, την θαυμάζουμε με το λευκό της oversized shirt) να δημιουργεί  τάση ακόμα και με ένα κότσο- super market στα μαλλιά, τα σύνολα της γίνονται η μικρή φωνούλα στο κεφάλι που φωνάζει: "Κορίτσια μου! Κλέψτε άνετα!! Σε όλα τα χρώμα, σε όλα τα μεγέθη.. κινδυνέψετε (γιατί που και που και τα boys αντιδρούν) και αδειάστε τους την ντουλάπα".

Θεωρείτε ότι πιο cool αυτή τη στιγμή, οι διάσημες τα αποθεώνουν ακόμα και στο κόκκινο χαλί, και εσείς βρίσκετε την πιο sexy & feminine διάθεσή σας και το φοράτε με όλα!

Για να παίρνουμε ιδέες λοιπόν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου