Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

In the name of fashion..



In the name of fashion and the holy cool designer, I promise..! Η γόβες μου και το πιο sexy jean μου θα γίνει οι καλύτεροι φίλοι..

Κυρίες μου, πρέπει να παραδεχτούμε πως 'ΟΛΕΣ μας, έχουμε κόλλημα με τα παπούτσια..ναι ναι...όλες μας! Πόσο μάλλον με ένα ζευγάρι super- duper και wow γόβες, για το οποίο δώσαμε όλες μας τις οικονομίες (χωρίς δεύτερη σκέψη).. γιατί κακά τα ψέματα, ένα ζευγάρι τέλειες γόβες (και συνήθως είναι πάντα τέλειες) είναι επένδυση και δεν θέλω αντιρρήσεις όταν λέμε ότι είναι αδύνατο να μη τις αποκτήσουμε!
Άλλωστε είπαμε, όλα γίνονται in the name of fashion!! Αλλά ποιος είπε πως πρέπει να περιμένεις τα γενέθλια της κολλητής, την επέτειο με το αγόρι ή το γάμο της γειτόνισσας, για να τις φορέσεις;



Μελέτησε τώρα στο δικό σου lab, πως θα συνδυάσεις τα δικά σου cool high- heels ή wedges με  το αγαπημένο σου denim, για να είσαι το πιο casual και stylish κορίτσι από όλα! 
Slimboyfriendlooseflare... Ότι γραμμή τραβάει η όρεξή σου και κρύβει η ντουλάπα σου, κάντο να screams confident woman...
You know I’m right! ;)



Χρυσές λεπτομέρειες + oversize τσάντες + αέρινα τοπ= αυτή είναι η φόρμουλα για να δείχνει το δικό σου mini denim shorts chic με killer ψηλοτάκουνα.


Leopard eccentric booties με το loose παντελόνι σου για μία stylish μέρα στο γραφείο. Μην ξεχάσεις το blazer και την πιο εντυπωσιακή σου τσάντα ε!


Μία εκ των αδερφών Olsen (για να είναι τόσο grunge και rock, αναφερόμαστε στη Mary- Kate), ξέρει πως να κάνει ένα ζευγάρι rock wedges να δείχνουν edgy αλλά χωρίς να χάνει τη θηλυκότητα της.


Ο μινιμαλισμός είναι η επιτομή της κομψότητας όπως μας δίδαξε η Coco. 


Η Rosie Huntington-Whiteley, κοπέλα του sexy Statham και αγγελάκι της Victoria Secret, ok παρατραβηγμένο.. αλλά με ένα loose fit denim, ψηλό πέδιλο και φυσικά ατημέλητο μαλλί , τη βρίσκουμε απόλυτα προσιτή και  sexy.


Είναι το δικό σου στυλ πιο σπορ; Και πάλι κανένα πρόβλημα! Ride your bike με στυλ και αυτοπεποίθηση. 


Όταν ο καιρός δεν βοηθά, destroyed denim,  hoodie and heels  is PERFECTION!
(Accomplishment laughs)! 


Ποιος είπε ότι τα grunge κορίτσια δεν είναι άκρως θηλυκά? Velvet blazer, high heeled booties, ripped danim και κάνεις fashion statement ακόμα και περιμένοντας το μετρό!

Και τώρα ας κάνουμε λίγο οφθαλμόλουτρο με wedges & high heels που ταιριάζουν τόσο ιδανικά με τα γυρισμένα μπατζάκια του αγαπημένου μας jean (edward θα λέγαμε εμείς!)

 








Τολμήστε να εμπνευστείτε από ένα street look που βλέπουμε στους δρόμους, σε εβδομάδα μόδας του εξωτερικού! Άντε και σε μία εγχώρια να ευχηθούμε εμείς!



Το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος κυρίες μου. 
Η Selena Gomez , πρώην κορίτσι του Justin (Bieber αυτή τη φορά) knows how to rock.  Από επαγγελματικό ραντεβού, μέχρι την αγαπημένη μας Παρασκευή , όλες ντυνόμαστε καλύτερα αυτή τη μαγική μέρα.. ripped denimhigh heels and strict blazer || πραγματικά χρειάζεται να πούμε κι άλλα; 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου