Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Spotted: Miranda Kerr


Μα τι κορίτσι πια αυτή η Miranda; Ας τα πάρουμε με τη σειρά..

Την γνωρίσαμε να φορά τα πιο σέξι αγγελικά φτερά στις πασαρέλες και τους καταλόγους της Victoria's Secret.

Τέλειο κορμί... CHECKED

Μπορεί να μην είναι πια με τον ξανθό και sexy Legolas (aka Orlando Bloom) αλλά αποκτούν μαζί τον Flynn (που είναι για δάγκωμα) και όσο να πεις μας κάνει να ζηλεύουμε.. λιγάκι.. ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΟΛΥ!

Κούκλος γιος... CHECKED

 Έχει τη δική της σειρά περιποίησης προσώπου και σώματος, ενώ το όνομά της έχει συνδεθεί με συμβουλές ευεξίας και ομορφίας. Είναι από τις πρώτες που έβαλε στη διατροφή της το λάδι καρύδας και τους πράσινους πολυβιταμινούχους χυμούς που λατρεύουν οι celebrities, ενώ δηλώνει ότι το blender της είναι ότι για τους άντρες, τα γρήγορα αυτοκίνητα.. ένα ΘΑΥΜΑ!

Health Guru... CHECKED

Και τέλος, με τέτοιες φωτογραφίες και φυσική ομορφιά, κάνει τους άντρες να διαβάζουν fashion blogs. 


Sex Icon... CHECKED

Μισό λεπτό... Τέλος είπα;;; Όχι κορίτσια μου.. δεν θα τελειώσουμε τόσο απλά.. έχει και συνέχεια!
Με τους paparazzi να την καλημερίζουν ανελλιπώς 247, η Miranda Kerr έχει αναδειχθεί στο απόλυτο it girl της γενιάς της, υποστηρίζοντας όλα τα στυλ με την ίδια άνεση και επιτυχία. είναι η βασίλισσα του skinny jeans και μας απέδειξε ότι το denim είναι all time classic ακόμα και σε επαγγελματικά ραντεβού. Καπέλα, preppy πουκάμισα, ελάχιστα αξεσουάρ και μία εντυπωσιακή συλλογή από τσάντες την συντροφεύουν στις πιο chic εμφανίσεις. 
Ας την απολαύσουμε και να πάρουμε ιδέες για το πως μπορείς να είσαι ταυτόχρονα μία sexy, όμορφη και φυσικά stylish μανούλα! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου